LMI logo

Programs and courses delivered by Lean Management Instituut - Netherlands

Strategy Deployment (of Hoshin Kanri) is een manier van managen die alle lagen van de organisatie raakt. Deze cursus richt zich op de operationele en tactische lagen van het management.

Dit is de online leeromgeving voor de Lean Green Belt voor Gemeente Rotterdam, specifiek voor deelnemers die de Yellow Belt al hebben gevolgd.  

Dit is de online leeromgeving van de Lean Green Belt voor Gemeente Rotterdam 

Hier kun je het theoriedeel van de certificering doen. Voor de open certificering moet je je eerst opgeven via https://leaninstituut.nl/opleiding/certificering/ (voor in-company certificering loopt de organisatie via de trainer).

Dit is een demo van de online content van de officiële Lean Black Belt-opleiding van het Lean Management Instituut. De inhoud van deze demo is beperkt tot de eerste leseenheden.

Hier kun je het theoriedeel van de certificering doen. Je moet je eerst opgeven via https://leaninstituut.nl/opleiding/certificering/, als je dat nog niet had gedaan.

De officiële Lean Black Belt

Als je jezelf flink wilt uitdagen, dan is de officiële Lean Black Belt voor jou! In deze opleiding leer je alle benodigde technieken om een complexer probleem in je organisatie te lijf te gaan. Je leert ook het achterliggende doel, zodat je die technieken effectief kunt inzetten. We leren je ook de samenhang, zodat je weet wanneer je welke aanpak kunt gebruiken voor maximaal resultaat. En je leert hoe je dit alles doet met een groep mensen, zodat je niet per ongeluk je eigen weerstand creëert en daar effectief mee leert omgaan als dat onverhoopt toch gebeurt.

Onderweg zijn wij er voor jou! We zullen je met raad en daad terzijde staan, door je vragen te beantwoorden en door 1-op-1 coaching. We zullen je helpen om je project tot een goed einde te brengen.

Dus stroop je mouwen op en word een echte Lean Black Belt!